La nostra filosofia

  • Inici
  • /La nostra filosofia

A la filosofia dels productes de Mood Natural Barcelona hi trobaràs la sostenibilitat com a base fonamental del nostre procés. Creem productes sostenibles.

  • Sostenibles per la teva pell perquè treballem amb fórmules molt respectuoses amb tot tipus de pell. Estan fabricats sota alts estàndards de qualitat i formulats per minimitzar el risc de reaccions al·lèrgiques. No contenen parabens. A més, utilitzem un gran nombre d’extractes vegetals, molts d’ells de plantes mediterrànies pròpies de la nostra terra.
  • Sostenibles pel medi ambient perquè estan envasats amb un sol envàs o en caixes de cartró reciclat (en el cas de la cosmètica a mida) per minimitzar els residus generats. A més, tots els materials són reciclables i treballem amb proveïdors de proximitat per acostar-nos al concepte de km 0 i reduir també la nostra petjada ecològica.
 

La sostenibilitat és un concepte clau en tots els nostres productes.

Feel Mood, Feel Good!

 

Està demostrat que estar de bon humor ens fa feliços. I és que quan ens sentim de bon humor, riem, estem contents o simplement tenim un bon estat d’ànim, secretem endorfines. Les endorfines, sumades a una actitud positiva i optimista, comporten una sèrie de beneficis que només fan que reforçar la idea que estar de bon humor és vital.

A Mood Natural Barcelona entenem el bon humor com una filosofia de vida que cal promoure i cultivar diàriament per tal d’arribar a incorporar-lo com una estructura bàsica.

Per una pell visiblement més feliç, practica el good mood!

 
 

LA NOSTRA MISSIÓ

La nostra missió és poder oferir productes de qualitat, honestos i que aportin benestar i salut a la pell.

 

ELS NOSTRES VALORS

Els nostres valors són: honestedat, escolta activa, innovació i Visió 360º. Som una marca de Barcelona, i treballem amb productes de proximitat.

 
 

LA NOSTRA VISIÓ

La nostra visió és consolidar-nos com una empresa responsable i de qualitat dins l’àmbit de la cosmètica. Una empresa que escolti i detecti les necessitats de cadascú i que sigui capaç d’aportar solucions òptimes i innovadores. Una empresa que fomenti la visió 360º en la seva forma de procedir: escoltar activament els diferents agents, oferir qualitat i innovació en els productes, fomentar la recerca i el traspàs de coneixements a la societat, ocasionant un mínim impacte en el medi ambient.