Cosmètica a mida

  • Inici
  • /Cosmètica a mida

Mood Natural Barcelona presenta la Cosmètica a Mida, un nou concepte de cosmètica pensada per a les persones que volen conèixer bé la seva pell, sabent quines necessitats té a cada època, dia o moment vital.
Els Combos de Mood Natural Barcelona són potents concentrats amb actius naturals que contenen ingredients preuats amb les següents funcions:

 
COMBO HIDRA+

COMBO HIDRA+

COMBO ANTIOX+

COMBO ANTIOX+

COMBO REGENERA+

COMBO REGENERA+

COMBO ANTISTRESS+

COMBO ANTISTRESS+

Cada Combo, ofereix un plus d’actius a la cosmètica de cada dia. Des de Mood Natural Barcelona volem donar-te tota la informació de cadascun dels nostres productes perquè siguis tu qui cada dia pugui decidir quin és el tractament que més necessita la teva pell i utilitzar els Combos que s’adeqüin més a tu a cada moment.
Els Combos es poden utilitzar de 3 maneres diferents segons quin sigui l’efecte desitjat:

  • Sèrum de tractament intensiu: aplica’t 4 gotes del Combo sobre la pell neta de cara, coll i escot abans de la Crema Facial Source of Happiness.
  • Mascareta de tractament: aplica’t una generosa capa de concentrat sobre la pell neta de cara, coll i escot i deixa que el producte actuï durant 15 minuts. Després retira’n suaument l’excés amb l’ajuda d’un cotonet.
  • Per potenciar l’efecte de la teva crema diària: afegeix-ne 2 gotes a la teva Crema Facial Source of Happiness de Mood Natural Barcelona i homogeneïtza-ho. Utilitza la crema de manera habitual. Pots triar si barrejar-ho al pot o bé cada cop que t’apliquis la crema, fent la mescla al palmell de la mà.

 

Els productes de la Cosmètica a Mida de Mood Natural Barcelona són transparents per al consumidor, per això volem que coneguis exactament què tens entre les mans i amb aquesta voluntat, et facilitem tota la informació tècnica necessària.

Aquest productes corresponen a la gamma més alta que Mood Natural Barcelona ofereix als seus clients. A través de tutorials, disponibles per als usuaris registrats, oferim consells, trucs i suggeriments per aprendre a utilitzar correctament aquests productes i aprofitar-ne tot el poder concentrat.