Coneix-nos

Mood Natural Barcelona neix a Barcelona l’any 2014 de la mà de dos familiars, l’Elena Guasch, especialitzada en comunicació i responsabilitat social corporativa, i la Laia Guasch, farmacèutica i especialista en afers regulatoris i qualitat del sector cosmètic.

Elena Guasch i Laia Guasch són la quarta i cinquena generació de dones d’una mateixa família amb inquietuds pel benestar, i han agrupat els coneixements i les ganes de viure de forma completa de les tres generacions de dones que les han precedit per crear Mood Natural Barcelona, una marca enfocada a elaborar productes innovadors de molta qualitat, el més responsables possible, per intentar millorar l’estat d’ànim de les persones.

Al llegat de les generacions anteriors hi han afegit la seva visió, els coneixements, la ciència, la tecnologia i la innovació sense oblidar mai la seva essència i arrels mediterrànies.

“M’agrada el mar, la natura i gaudir d’una bona companyia.”

 

De petita somiava en viatjar, viure i conèixer diferents cultures de països d’arreu del món. Afortunadament els meus somnis s’han fet realitat, i he viscut a cinc països en tres continents diferents, ara a l’Àsia. Em vaig formar en l’àmbit de les lletres i les ciències socials. Tinc l’esperit curiós i la ment oberta. M’interessen els projectes de caràcter social i sempre estic a punt per a afrontar nous reptes. Sóc algú en qui pots confiar, intento gaudir al màxim de les oportunitats que em dóna la vida i procuro compartir el temps amb les persones que més estimo: la família i els amics. En el temps lliure m’agrada sortir, fer esport, anar a passejar, llegir, relaxar-me i cuidar-me.

“Sóc una gran amant de la muntanya i del bon vi”

 

Mirar sempre endavant és la meva màxima. Després de sis mesos viatjant al voltant del món amb la meva parella, i amb res més que una motxilla a l’esquena i unes sandàlies, vaig entendre que la clau de la felicitat rau en la senzillesa de vida. M’agrada sortir a córrer a l’aire lliure, sóc una amant de la dieta mediterrània i procuro deixar la ment en blanc una estona cada dia per carregar les piles. La formació científica em dóna una perspectiva endreçada, que ja em preocupo de desendreçar de tant en tant perquè crec que en la vitalitat rau l’energia de l’optimisme.


 
[blockquote type="blockquote_line" align="center" css_animation="top-to-bottom" width="600"]

Els productes de Mood Natural Barcelona contenen extracte d’herba de Sant Joan, planta mediterrània amb propietats regeneradores i reparadores de pell i ànima.

[/blockquote]

 

També anomenada Hypericum perforatum, és una planta envoltada de màgia i antigues creences. Rep el seu nom perquè conté un preuat oli essencial amb propietats específiques que arriben al seu punt òptim de qualitat a la nit de Sant Joan, i és aquesta nit quan tradicionalment es recollia.

Les avantpassades de l’Elena i la Laia en coneixien les seves propietats tòpiques com a regenerador de la pell, cicatritzant, antiinflamatori i antisèptic, a banda de ser molt útil per tractar cops.

A més, l’herba de Sant Joan es carateritza per ser un eficaç estimulant del bon estat d’ànim, un element que a Mood Natural Barcelona han sabut identificar i incorporar als productes.

Les seves innovadores fórmules incorporen extracte de l’Herba de Sant Joan que, a més de cuidar la pell, ajuden a millorar l’estat d’ànim.

Les fórmules de Mood Natural Barcelona incorporen també extracte de pi (Pinus Sylvestris Bud Extract), del qual en destaquen les propietats antioxidants.

El logo de Mood Natural Barcelona és una pinya invertida, un dels símbols més antics del Mediterrani, que significa “força i fortuna”. A determinades àrees del Mediterrani es regala com a símbol de bona sort i, a Mood Natural Barcelona, a més a més, està feta amb trencadís, identificatiu de Gaudí i de Barcelona.