Combo Antiox+ / Antioxidant

  • Inici
  • /Combo Antiox+ / Antioxidant

Per què aplicar-te un producte estàndard si pots fer-te la cosmètica a la teva mida? Per què resignar-te a una sola combinació d’actius si pots tenir-les totes i utilitzar-les segons les teves necessitats? El Combo Antiox+ et dóna un plus d’antioxidants naturals en el moment i la mesura que tu ho desitgis.

 

Inspirat en el coneixement de les herbes i plantes medicinals i curatives, i basat en el poder cosmètic dels olis, la composició del Combo Antiox+ és un concentrat d’actius amb tres ingredients de poder antioxidant que ajudaran a la teva pell a mantenir-se en bon estat.

 

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Beta-Carotene, Ascorbyl Palmitate.

 

Envàs de 30ml. Presentació en goter per una millor aplicació. Oli de coloració càlida, entre el taronja i el daurat fosc. Suau aroma natural d’oli de taronja.

 

Aquest producte està constituït fonamentalment per dos tipus d’ingredients: els que formen la base del cosmètic o excipients, que donen textura, eviten contaminacions, faciliten que els ingredients actius penetrin a la pell… i els ingredients actius, que són els que actuen sobre la teva pell i li confereixen una activitat determinada: antioxidant, hidratant, calmant… són els que proporcionen el benefici cosmètic al producte.

Al Combo Antiox+ el 99,98% dels ingredients actius són d’origen natural. Del global del producte, incloent actius i excipients, el 98,98% dels ingredients són d’origen natural i el 1,02% són tecnològics. Aquests últims asseguren que el producte no es faci malbé ni es contamini mentre l’estàs fent servir.

A Mood Natural Barcelona treballem amb fórmules molt respectuoses amb tot tipus de pell. Tots els productes estan fabricats sota alts estàndards de qualitat i formulats per minimitzar el risc de reaccions al·lèrgiques, treballem amb pells delicades que no permeten riscos de contaminació. Tot i això, tenim el compromís intern d’anar reduint el percentatge dels ingredients tecnològics de les fórmules a mesura que vagin apareixent ingredients naturals que ens donin les mateixes garanties de qualitat i seguretat del producte.

Conté oli de taronja (vitamina C), oli de pastanaga (vitamina A, és protector) i vitamina E; tres actius antioxidants naturals pensats i dissenyats com a tractament cutani antiedat.

 

Aporta un plus d’actius naturals a la cura diària de la pell, oferint les seves propietats antioxidants al servei de les necessitats de cadascú.

 

Indicat per tot tipus de pell, si bé les més greixoses poden trobar que la textura oliosa no els resulti la més. Segons l’aplicació escollida pot ser un producte d’ús diari però també puntual (en el cas de les mascaretes de tractament).

 

El Combo Antiox+ es pot utilitzar de tres maneres diferents: com a sèrum de tractament intensiu aplicant-te 4 gotes del Combo sobre la pell neta de cara, coll i escot abans de la Crema Facial Source of Happiness; com a mascareta de tractament aplicant-te una generosa capa de concentrat sobre la pell neta de cara, coll i escot i deixa que el producte actuï durant 15 minuts. Després retira’n suaument l’excés amb l’ajuda d’un cotonet. I finalment com a potenciador de l’efecte de la teva crema diària afegint-ne 2 gotes a la teva Crema Facial Source of Happiness de Mood Natural Barcelona i homogeneïtza-ho. Utilitza la crema de manera habitual. Pots triar si barrejar-ho al pot o bé cada cop que t’apliquis la crema, fent la mescla al palmell de la mà.

 

Altres Productes Facials

SOURCE OF HAPPINNESS

SOURCE OF HAPPINNESS

COMBO HIDRA+

COMBO HIDRA+

COMBO REGENERA+

COMBO REGENERA+

COMBO ANTISTRESS+

COMBO ANTISTRESS+

URBAN DETOX

URBAN DETOX