Cosmètica honesta

Cosmètica honesta

MOOD NATURAL BARCELONA APOSTA PER LA COSMÈTICA HONESTA

Som una marca que neix de la tradició, de la inquietud per tractar i curar de forma natural els mals de la pell, del cos i de la ment i amb gran interès per extreure el millor de la natura.

Els nostres productes ofereixen matèries primeres de qualitat, innovadores, amb un altíssim contingut d’actius naturals en equilibri amb matèries primeres d’origen tecnològic, per tal de crear productes que compleixin amb les funcions per a les quals van ser dissenyats i formulats al llarg de la seva vida útil, i evitar així els riscos a contaminacions microbiològiques o reaccions adverses per la degradació d’alguns dels seus components.

Oferim la COSMÈTICA HONESTA. Per a nosaltres com a marca, és de vital importància que el nostre consumidor es trobi ben informat i pugui triar amb coneixement de causa, per això la nostra pàgina web conté tota la informació sobre cadascuna de les nostres formulacions i contínuament col·loquem informació d’interès per als nostres consumidors a través dels nostres post. I seguint amb aquesta filosofia hem decidit crear aquest apartat per ajudar als nostres consumidors a estar encara més informats, complint amb la nostra missió d’oferir productes de qualitat , honestos, que aportin benestar i salut a la pell.

En general els productes cosmètics estan compostos per un o diversos principis actius, excipients, conservants i perfums de manera general, encara que aquesta composició pot variar depenent del tipus de producte cosmètic.

El principi actiu és la substància o barreja de substàncies que realitzen l’acció per a la qual ha estat creat el producte cosmètic. Sense aquestes substàncies el producte cosmètic no tindria l’efecte que busquem.

En els nostres productes, tots els nostres ingredients actius són d’origen natural i han estat incorporats en un alt percentatge en cadascuna de les nostres formulacions, com s’especifica en les següents taules :

PRODUCTE % DE INGREDIENTS ACTIUS D’ORIGEN NATURAL
Body Milk 61.5%
Shower Gel 100%
Suncare Spray SPF30 100% (Los filtros UV no son considerados principios activos)
Urban Detox Micellar Water 100%
Source of Happiness Face Cream 100% (Los filtros UV no son considerados principios activos)
Combo Antiox+ 99.98%
Combo Antistress+ 99.7%
Combo Hidra+ 100%
Combo Regenera+ 99.98%

 

PRODUCTE % DE INGREDIENTS D’ORIGEN NATURAL DINS LA FÓRMULA (inclou l’agua en els casos que aplica)
Body Milk 70.09%
Shower Gel 75.59%
Suncare Spray SPF30 58.92%
Urban Detox Micellar Water 90.08%
Source of Happiness Face Cream 59.32%
Combo Antiox+ 98.98%
Combo Antistress+ 99.4%
Combo Hidra+ 99%
Combo Regenera+ 95.98%

Continuem amb els excipients que són la barreja de substàncies on s’inclouen els principis actius, serveixen de mitjà de transport als principis actius perquè aquests puguin complir la seva funció. Determinen la forma del producte (crema, gel, loció), milloren l’aspecte i estabilitat del producte perquè el consumidor percebi un efecte agradable de textura sobre la pell. Tots els excipients utilitzats en els nostres productes són considerats substàncies segures que no suposen cap risc per a la salut dels nostres consumidors i els mateixos han estat incorporats a les concentracions mínimes necessàries. Igual que els conservants la funció és la d’evitar alteracions en el producte perquè aquest sigui segur per al consumidor des que el compra fins que ho acabi d’utilitzar. I els perfums (els nostres són sense al·lèrgens) i colorants són incorporats per modificar l’aparença i l’olor dels productes cosmètics, de manera que siguin més atractius per al consumidor i ajudin a millorar l’experiència en utilitzar el producte.

Els productes cosmètics en general són productes que després de la seva obertura estan exposats a una sèrie de condicions de temperatura, humitat i manipulació, que poguessin alterar la seva estabilitat tant físic – química com microbiològica i és per aquestes raons que hem decidit incorporar matèries primeres que ens ajudin a preservar la integritat dels nostres productes sense suposar cap dany per al consumidor, perquè pugui gaudir amb seguretat de cada un dels nostres productes.

Ara els convidem a seguir descobrint el nostre món MOOD!

Si vols comprar els nostres productes ó accedir a ofertes visita la SHOPONLINE.

FEEL MOOD FEEL GOOD!! by MOOD NATURAL BARCELONA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*