Stop pol·lució a la nostra pell

Stop pol·lució a la nostra pell

LA NOSTRA AIGUA MICEL·LAR URBAN DETOX, LA GRAN ALIADA CONTRA ELS EFECTES DE LA POL·LUCIÓ. STOP POL·LUCIÓ A LA NOSTRA PELL!!

Al ser la primera línia de defensa de l’organisme enfront de l’exterior, la pell està en contacte directe amb els contaminants del medi ambient. Està exposada de manera tan continua a les moltes substàncies nocives de la pol·lució, que sofreix una sèrie d’alteracions a nivell biològic que impliquen un empitjorament del seu aspecte i una acceleració del procés d’envelliment.

Els contaminants promouen la formació de radicals lliures a la pell, culpables de l’estrès oxidatiu de la mateixa i de l’envelliment prematur.

Avui en dia és important adoptar algun tipus d’estratègia enfront d’aquesta amenaça i MOOD NATURAL BARCELONA, posa al nostre abast un gran aliat amb la seva AIGUA MICEL·LAR URBAN DETOX, el 3 en 1 que no pot faltar a la nostra rutina de bellesa diària: desmaquilla, neteja i tonifica per donar-li a la teva pell aquesta cura especial que necessita abans i després d’un llarg dia.

La composició de l‘AIGUA MICEL·LAR URBAN DETOX permet desmaquillar la pell, al mateix temps que la neteja profundament i la tonifica. Conté antioxidants i herba de Sant Joan, coneguda per regenerar la pell, a més de ser calmant i astringent que contribueix a reduir la producció excessiva de greix i ajudar a millorar l’aparença dels barbs i fangs en pells amb tendència a l’acné complementant l’acció de l’extracte de bardana. A més conté un ingredient estrella: el complex natural Bio-Protect™ per combatre els efectes de la pol·lució a la nostra pell.

El complex natural Bio-Protect™ compost d’extractes de Ginseng, poma, préssec, blat, ordi. Dissenyat per aconseguir tres accions bàsiques combinant diversos compostos d’origen vegetal: bloqueig dels metalls pesats, protecció i estabilització de les membranes cel·lulars i acció antioxidant.

El bloqueig dels metalls pesats s’aconsegueix a través de la incorporació dels cereals que contenen principis actius amb capacitat  segrestant de metalls pesats, el inositol hexafosfato, aquest actiu forma complexos estables insolubles amb certs metalls, impedint així el seu efecte tòxic. Al mateix temps, el inositol hexafostato intervé en processos d’inhibició de lipoperoxidació i per tant, evitant la formació de radicals lliures.

Per a la protecció i estabilització de les membranes cel·lulars enfront l’agressió dels agents externs s’han seleccionat extractes vegetals procedents de fruites. Els components majoritaris són, sucres, principalment polisacàrids i àcids orgànics. Dins dels polisacàrids destaquen els anomenats polisacàrids àcids i en aquest cas concret les pectines, l’acció de les pectines es deu al seu efecte protector de les membranes impedint que els metalls tòxics entrin en contacte amb elles i puguin desestabilitzar-les. Aquest efecte d’estabilització física es complementa amb un efecte quelat químic sobre els metalls.

Finalment, dins dels principis actius d’origen vegetal amb provada acció antioxidant es troben els ginsenòsids, a causa de la seva capacitat de inactivar els radicals hidroxil i oxigen singulete.

La nostra AIGUA MICEL·LAR URBAN DETOX ha estat formulada amb agents emolients solubles en aigua i humectants per ajudar a la pell a mantenir-se hidratada, en bon estat preservant el factor d’hidratació natural de la pell i respectant la capa lipídica de la mateixa. La seva acció de desmaquillar i netejar s’aconsegueix a través de la incorporació d’un agent tensoactiu no iònic, especialment suau amb la pell i dos agents formadors de micel·les capaces de solubilitzar el greix, maquillatge i el brut de la pell fent-la solubles perquè aquestes puguin ser eliminades i arrossegades amb l’aigua. Amb l’ús de la nostra AIGUA MICEL·LAR URBAN DETOX no només sentiràs la teva pell neta, també la sentiràs molt suau i hidratada i amb una agradable aroma, deixa’t embolicar per la sensació i els beneficis de la nostra AIGUA MICEL·LAR URBAN DETOX.

Veuen i coneix-nos a la nostra pàgina WEB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*