L’alimentació i la nostra pell

L’alimentació i la nostra pell

La nostra pell és la primera barrera del nostre cos contra el medi ambient, no és un simple embolcall protector del cos, és una frontera activa que s’interposa entre l’organisme i l’ambient. Té múltiples funcions gràcies a les seves diferents estructures, cèl·lules i annexos i per això és de gran importància mantenir-la en bon estat, i per aconseguir-ho tenim l’ajuda de dos grans aliats: la cura que li donem a través dels productes cosmètics i els nutrients i vitamines que li aportem gràcies a la nostra alimentació. Una dieta equilibrada ens ajudarà a gaudir d’una millor salut, que es reflectirà també en la nostra pell.

La dieta o alimentació és un factor influent en l’aspecte de la nostra pell però no podem oblidar que existeixen altres factors que també intervenen en l’envelliment prematur de la mateixa, com una rutina de neteja no adequada, l’exposició excessiva al sol sense protecció, no hidratar-la de manera adequada i hàbits nocius com el consum de tabac, cigarrets o alcohol.

Les vitamines, nutrients i antioxidants que aporten els aliments ens ajuden a contrarestar l’efecte oxidatiu al que exposem la nostra pell diàriament per la formació de radicals lliures. El més recomanable és potenciar la ingesta d’antioxidants i vitamines i reduir la ingesta de sucres afegits. És necessari incloure en la nostra dieta aliments rics en vitamina A, vitamina B, vitamina C, rics en omega-3 i minerals.

A continuació et presentem una llista d’aliments que t’ajudaran a reflectir el benestar intern en la teva pell.

Aliments rics en Vitamina A: Les fruites i vegetals que són de color vermell, groc i ataronjat són rics en beta-carotè, que el nostre cos transforma en vitamina A, que prevé el dany de les cèl·lules i teixits i manté la pell saludable i jove. La falta d’ella pot causar pell seca: pastanagues, batata, espinac, vegetals verds, taronges.

Aliments rics en Vitamina B: Vitamines B3, B5, B6 i B12 són fonamentals per combatre l’acne, a més són essencials per a la formació saludable de les cèl·lules i són necessàries per mantenir la pell hidratada: civada, espinac, cloïsses, mol·luscs, i pebrots.

Aliments rics en Vitamina C: un poderós antioxidant, ajuda al fet que la pell llueixi saludable i radiant: fruites cítriques, pebrots, maduixes i bròcoli.

Aliments rics en Omega-3: disminueixen i prevenen la inflamació de la pell, la resequedad causada per diferents factors, a més d’ajudar a retardar el procés d’envelliment, evita la descamació de la pell: salmó, ostres, alvocat, oli d’oliva, llavors de lli, llavors de girasol, ametlles i fruita seca.

A MOOD NATURAL BARCELONA creiem i representem el concepte del benestar general a través de la cosmètica i d’una vida sana. La nostra filosofia és aconseguir amb l’ús dels nostres productes una pell visiblement més feliç, professem que en cuidar la nostra pell, i prendre’ns uns minuts del dia per cuidar-nos i acaronar la nostra pell aconseguim sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i és un benestar que es reflecteix en la nostra pell unit a un estil de vida saludable gaudint de la vida a l’aire lliure.

Veuen i coneix-nos a la nostra pàgina web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*