L’EXFOLIACIÓ

L’EXFOLIACIÓ

L’exfoliació és un pas important a l’hora de cuidar la nostra pell

Com ja vam veure en post anteriors, el procés de regeneració natural de la pell triga aproximadament 28 dies a realitzar-se. Aquest fenomen s’efectua de forma espontània quan les cèl·lules mortes es desprenen de la capa còrnia de la pell naturalment.

El cos té la capacitat espontània de restaurar les cèl·lules mortes per noves cèl·lules en perfecte estat. No obstant això, a mesura que passa el temps o es travessa un període de feblesa, tensió o stress, aquest procés de renovació es torna més lent, i com a conseqüència, la pell perd la seva oxigenació i humectació natural, i com que no pot eliminar del tot les cèl·lules mortes, la pell comença a lluir apagada.

Podem ajudar a la nostra pell realitzant aquest procés de manera artificial amb l’ús de productes cosmètics exfoliants, que són productes cosmètics que ens ajuden a eliminar les impureses de la nostra dermis, realitzant una neteja profunda gràcies a la presència dels agents exfoliants que, depenent de la zona que desitgem exfoliar, seran de major o menor grandària. Es recomana exfoliar-la almenys una vegada cada quinze dies.

L’exfoliació és un complement a la neteja de la pell que consisteix a donar un suau massatge sobre la pell humitejada amb algun producte o element que ajudi a eliminar les cèl·lules mortes de la pell. El procés d’exfoliació assegura una efectiva regeneració epidèrmica, ja que elimina per complet les cèl·lules mortes que queden adherides en la capa superficial de la pell, deixant-la llisa i més permeable perquè aquesta pugui respirar i absorbir els nutrients i principis actius dels productes i cremes hidratants que apliquem després, a més de que li permet a la pell respirar i estimular la oxigenació cel·lular.

Després d’exfoliar la pell és important donar-li la cura necessària amb productes hidratants i emol·lients. A MOOD NATURAL BARCELONA t’oferim les millors alternatives per retornar-li a la teva pell tot el que necessita després del procés d’exfoliació. Amb els nostres COMBOS HIDRA+ i REGENERA+ que ofereixen una combinació meravellosa d’olis essencials que respon a les necessitats de la pell. I amb el nostre BODY MILK i la nostra CREMA FACIAL SOURCE OF HAPPINESS. Els teus aliats perfectes després d’una exfoliació.

Nostre COMBO HIDRA+ t’ofereix una hidratació profunda gràcies a la combinació de l’oli d’ametlles dolces, oli d’oliva i oli de borratja, contribuint a la regulació de la pèrdua d’aigua a través de la pell, alleujament de la pell irritada i regeneració de la mateixa.

Nostre COMBO REGENERA+ amb oli de rosa mosqueta el regenerador natural més conegut, que fins i tot es pot utilitzar per accelerar la regeneració de cicatrius, oli d’argània, de nomenades propietats regeneradores i antiedat conegut com l’or líquid i oli de pastanaga que conté vitamina A, amb propietats de protecció cutània i antiedat, aquest COMBO+ té una activitat Restauradora de la funció de barrera de la pell, hidratant, suavitzant, i millorant la seva flexibilitat i aparença.

El nostre BODY MILK conté emol·lients que al mateix temps d’aportar una excel·lent extensibilitat al producte, tenen la capacitat de formar una pel·lícula sobre la pell evitant la pèrdua d’aigua transepidermal, a més d’agents humectants capaços d’absorbir l’aigua del medi ambient i mantenir-la en la nostra pell. Amb un ingredient que és capaç de promoure la funció de barrera de la nostra pell fent que la mateixa es re-hidrati constantment de forma ràpida i natural amb propietats calmants que protegeixen a la pell de qualsevol irritació.

I amb la nostra CREMA FACIAL SOURCE OF HAPPINESS el balanç perfecte dels ingredients per fer d’ella una crema diària molt completa amb protecció SPF20, ideal per protegir a la nostra pell de les radiacions solars a les quals està exposada en el dia a dia. Formulada amb emol·lients que li confereixen una excel·lent extensibilitat al producte formant una pel·lícula sobre la pell que evita la pèrdua de l’aigua transepidermal, que ajuda a la pell a mantenir-se hidratada i en bon estat. Amb filtres orgànics i físics capaços d’absorbir les radiacions UV-A i UV-B proporcionant una excel·lent protecció diària contra els rajos solars evitant així l’envelliment prematur de la pell. Així mateix conté col·làgen que ajuda a restaurar la pell seca a causa de la seva capacitat per retenir la humitat i gràcies a les seves propietats de formació de pel·lícula, exerceix una funció protectora important que ajuda a minimitzar la irritació i proporciona una barrera per als contaminants externs. I amb la incorporació de l’extracte de pi i la vitamina E s’aconsegueix una activitat antioxidant i purificant que ajuden a evitar els signes de l’envelliment causats pels radicals lliures. I l’ingredient que no podia faltar per completar la seva acció antiedat l’àcid hialurònic. I tancant amb brillantor Hypericum Perforatum Flower Extract que proporciona efectes anti-inflamatoris, eliminació de radicals lliures, calmant, i astringent per a la cura de la pell al mateix temps que brinda una sensació de benestar i felicitat a la pell ja que és considerat un antidepressiu natural.

Agafa temps per cuidar-te, per sentir-te bé, per sentir-te MOOD.

Visita la nostra web 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*