PSORIASIS

PSORIASIS

La Psoriasis és una malaltia inflamatòria crònica, Normalment, el procés de recanvi cel·lular de l’epidermis és un procés de diferenciació cel·lular del voltant de 30 dies, però en les persones amb Psoriasis aquest procés es produeix amb excessiva rapidesa, durant aproximadament 4 dies, la qual cosa genera l’acumulació de cèl·lules en la capa còrnia de l’epidermis, que es manifesta en forma de plaques d’escates blanquinoses i descamació exagerada. La Psoriasis no és contagiosa, encara que sí que pot ser hereditària.

La Psoriasis té el seu origen en un trastorn del sistema immunitari, per la qual cosa és considerada com una malaltia autoimmune. Pel seu tractament és imprescindible estar sota supervisió mèdica i molt recomanable seguir una dieta saludable.

La seva manifestació més habitual és l’aparició de lesions cutànies de grandària variable, vermelloses i recobertes d’escates blanquinoses de grossor variable. Aquestes escates estan formades per queratinòcits (cèl·lules de l’epidermis) que s’acumulen a causa de la seva proliferació accelerada. L’enrogiment és el resultat de la major afluència de sang deguda a la inflamació.

Els productes hidratants i emol·lients són beneficiosos sobretot en les fases intermèdies o de remissió de la Psoriasis.

Els emol·lients s’utilitzen per aconseguir que l’estrat corni de l’epidermis sigui més flexible i per reduir les escates superficials. Aquests actuen generant una pel·lícula oclusiva sobre la pell que redueix la quantitat de pèrdua d’aigua per evaporació de la pell, la qual cosa permet que la capa superficial de la pell es trobi més hidratada.

L’ús regular de emol·lients i hidratants és important per mantenir una pell sana i saludable.

A més d’utilitzar cremes hidratants també podem hidratar i nodrir la pell amb l’ús d’olis vegetals i naturals, emol·lients  per excel·lència, ja que contribueixen a la formació d’una pel·lícula sobre la pell. Els olis vegetals aportaran a la nostra pell nombrosos beneficis gràcies a tots els nutrients que posseeixen.

A MOOD NATURAL BARCELONA t’oferim tres productes que et poden ajudar a mantenir la teva pell hidrata. Amb el nostre BODY MILK i els nostres COMBOS+, el COMBO HIDRA+ i el COMBO REGENERA+ que proporcionen una mescla d’olis vegetals i naturals amb beneficis meravellosos per a la teva pell.

El nostre BODY MILK conté emol·lients que al mateix temps d’aportar una excel·lent extensibilitat al producte, tenen la capacitat de formar una pel·lícula sobre la pell evitant la pèrdua d’aigua transepidèrmica, a més d’agents humectants capaços d’absorbir l’aigua del medi ambient i mantenir-la en la nostra pell. Amb un ingredient que és capaç de promoure la funció de barrera de la nostra pell fent que la mateixa es rehidrati constantment de forma ràpida i natural amb propietats calmants que protegeixen a la pell de qualsevol irritació.

Nostre COMBO HIDRA + t’ofereix una hidratació profunda gràcies a la combinació de l’oli d’ametlles dolces, oli d’oliva i oli de borratja, contribuint a la regulació de la pèrdua d’aigua a través de la pell, alleujament de la pell irritada i regeneració de la mateixa.

I nostre COMBO REGENERA+  amb oli de rosa mosqueta el regenerador natural més conegut, que fins i tot es pot utilitzar per accelerar la regeneració de cicatrius, oli de argània, de nomenades propietats regeneradores i antiedat conegut com l’or líquid i oli de pastanaga que conté vitamina A, amb propietats de protecció cutània i antiedat, aquest COMBO+ té una activitat restauradora de la funció de barrera de la pell, hidratant, suavitzant, i millorant la seva flexibilitat i aparença.

Vine i visita la nostra pàgina web coneix tota la varietat dels productes de MOOD NATURAL BARCELONA i els beneficis que poden aportar a la teva pell.

FEEL GOOD FEEL MOOD!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*