L’oli de rosa mosqueta

L’oli de rosa mosqueta

Sabies que el nostre Combo Regenra+ també conté el meravellós Oli de Rosa Mosqueta?

En un post anterior parlàvem dels beneficis de l’or líquid de la cosmètica, l’Oli d’Argània, que també forma part del Combo Regenera+.

En aquest post volem explicar-t’ho tot sobre els beneficis d’un altre oli vegetal preuat de la cosmètica contingut al nostre Combo Regenera+: l’Oli de Rosa Mosqueta.

L’Oli de Rosa Mosqueta posseeix una composició rica en àcids grassos essencials (omega 6, omega 3, linolènic), antioxidants i vitamines, que el fan un ingredient cosmètic excepcional i que no podia deixar de formar part del nostre Combo Regenera+.

Entre els seus beneficis, hi trobem que retarda els signes d’envelliment prematur i les arrugues gràcies a la gran quantitat d’antioxidant i vitamines que conté, com la vitamina C, que estimula la producció de col·làgen, disminuint així les línies d’expressió i arruges del rostre. Millora les estries i les taques de la pell pel seu alt contingut en àcids grassos essencials que milloren clarament la pigmentació, textura i to de la pell. Millora els nivells d’humitat de la pell i crea una barrera que evita la pèrdua d’aigua, fet que es tradueix en una pell més hidratada. Finalment, contribueix a la regeneració de la pell en processos de cicatrització de ferides o cremades pel seu alt contingut en àcids grassos que milloren la flexibilitat, permeabilitat i reparació de la pell per la producció d’elastina.

 

A Mood Natural Barcelona et convidem a que provis el nostre Combo Regenera+ i sentis sobre la teva pell els beneficis d’una mescla exòtica que s’adapta a les necessitats de la teva pell gràcies a l’Oli de Pastanaga, l’Oli d’Argània i l’Oli de Rosa Mosqueta. Només cal aplicar unes gotes al palmell de la mà i aplicar-ho com un sèrum de tractament intensiu o com una mascareta facial, deixant-ho actuar sobre la pell durant 15 minuts, o bé afegint-ne unes gotes a la teva crema facial d’ús diari, com la nostra Crema Source of Happiness i potenciar-ne l’efecte.

Visita’ns a la nostra web i coneix els Combos+ que més s’adapten a les necessitats de la teva pell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*