Mites i realitats en la cosmètica

Mites i realitats en la cosmètica

S’acaba el 2015, i en aquests darrers dies vam gaudir de l’última edició per aquest any del BEAUTY LABS, amb una càpsula formativa sobre els mites i realitats en la cosmètica.

La jornada va transcorre amb una xerrada informativa molt amena, compartim els diferents punts de vista i la nostra opinió sobre aquest tema amb les nostres meravelloses participants.

Al món de la cosmètica pot haver-hi molts mites, molts d’ells conseqüència de la publicitat, els productes miracle, els missatges, la utilització de models i personatges famosos. Però existeix una part legislativa i reglamentària que avala la realitat d’aquests productes, com l’etiquetatge dels productes cosmètics que protegeixen la seguretat del consumidor i el dossier del producte i de seguretat que ha d’existir per a tot producte cosmètic que es comercialitza, sobre aquests temes i la informació que recullen aquests documents vam xerrar a l’inici d’aquesta nova càpsula.

En una segona part vam obrir debat sobre diferents preguntes que ens fem freqüentment dels productes cosmètics com: És necessari incloure un conservant en els productes cosmètics? Puc usar la meva crema hidratant com a contorn d’ulls? És necessari desmaquillar-se encara que no portem maquillatge? … Entre d’altres

Si et semblen interessants aquests temes i vols participar en la pròxima edició de BEAUTY LABS visita la nostra pàgina web o segueix les nostres xarxes socials on us estarem informant sobre la propera edició i on també pots deixar les teves idees i comentaris sobre un tema que t’interessi per una propera càpsula formativa.

web

facebook

Bones festes!!!

I fins a una nova edició de BEAUTY LABS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*