El Nadal ja ha arribat

El Nadal ja ha arribat

El Nadal ja ha arribat i els dies passen volant … Si no saps que regalar, a MOOD NATURAL BARCELONA pots aconseguir el regal perfecte per consentir i cuidar la pell dels teus éssers estimats. Regala salut, regala felicitat, regala MOOD.

La nostra línia de productes ofereix un temps de relax i de mims, marxar de la rutina. Un temps per a tu. Creiem i representem el concepte del benestar general a través de la cosmètica, la nostra filosofia és aconseguir amb l’ús dels nostres productes una pell visiblement més feliç, professem que al cuidar la nostra pell, i prendre’ns uns minuts del dia per consentir-nos, aconseguim sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i és un benestar que es reflecteix en la nostra pell i que pots compartir.

Regala el primer moment del dia amb la nostra AIGUA Micel·lar URBAN DETOX. Res com començar el dia amb bon peu, i una cara neta, el producte perfecte en la rutina de neteja diària, i pas vital per gaudir d’una pell sana i saludable. Exerceix una neteja profunda però subtil amb la pell, netejant, desmaquillant i tonificant tot en un únic pas.

També pots regalar una font de felicitat amb la nostra CREMA SOURCE OF HAPPINESS, la nostra carta als reis, tot el que desitges en una crema facial d’ús diari amb factor de protecció solar, col·lagen, àcid hialurònic, extracte de pi, vitamina E i el nostre ingredient màgic l’Herba de Sant Joan, conegut per les seves meravelloses propietats a la pell, antioxidant, calmant, i astringent al mateix temps que ofereix una sensació de benestar i felicitat a la pell, ja que és considerat un antidepressiu natural.

O pots triar entre els nostres meravellosos COMBOS +, que s’adapten a les diferents necessitats de la pell, ja sigui el COMBO Antiox +, el COMBO REGENERA +, el COMBO HIDRA + o el COMBO Antistress +. Que també els pots combinar amb la nostra CREMA SOURCE OF HAPPINESS i formar part d’una meravellosa tendència amb la cosmètica a mida.

I si vols consentir el cos MOOD NATURAL BARCELONA també t’ofereix una meravellosa línia per a la cura corporal, amb el nostre BODY MILK, SHOWER GEL i encara que estiguem a l’hivern no podem oblidar el SUNCARE SPRAY.

Visita la nostra shop online i regala Mood aquest Nadal!!

Shop online Mood Natural Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*